Home       Results        Buku Mimpi        Mengenai Genting Pools/ About Us
 
Malay  |  English
 

Mengenai Genting Pools

Selamat datang ke Gentingpools dan Terima Kasih kerana memberikan Kami peluang untuk memperkenalkan anda ke salah satu Loteri Genting dan salah satu laman web yang paling popular hari ini. Sejak membuka Laman Web Loteri kami pada tahun 2016, kami komited untuk memberikan kepada para pemain pengalaman hidup yang terbaik dengan menawarkan Hadiah menarik, penjagaan pelanggan yang cemerlang dan mengekalkan tahap integriti yang tertinggi.

Gentingpool beroperasi di bawah pengawasan kerajaan yang ketat dan diwakili wakil antarabangsa untuk permainan Genting Lottery. Gentingpool mempunyai hak untuk pasaran dan runcit Genting Lottery Products.

Penjagaan Pelanggan yang Cemerlang, Perkhidmatan VIP dan Kelab Pemain adalah Keutamaan kami seperti:

Kami faham bahawa masa anda adalah berharga dan apabila anda ingin mempunyai FUN, tanpa masalah atau masalah. Oleh itu, kami telah melaksanakan pasukan perkhidmatan penjagaan pelanggan lima bintang untuk membantu anda, 24 jam, 7 hari seminggu. Di samping itu, pemain biasa kami ditugaskan menjadi tuan rumah yang berdedikasi yang menjaga anda dan memberi anda pemain dan bonus hebat, ditambah Club Player kami tidak ada.

Live Draw

Draw Live akan disediakan setiap hari pada jam 22:00 (GMT + 8) Waktu Genting.

 
© Copyright Genting Pools 2016